Ooppera pentue

 Satinante`s kissalaan syntyi 14.1.2011 7 kissan katras ragdoll vaavoja. Pennut nimettiin oopperatähtien mukaan,hassusti juuri meidän Nuppu on oopperanpäätähti Donna Floretta,hehe kuinka somaa?
Emo:   
Satinante`s Donna Diana
 "Usva" RAG a 04
Isä: 
SC Operadoll`s Endearing Edgar
 "Eetu" RAG n 04

Olimme aiemmin päättäneet ottaa,nimenomaan näyttelytasoisen,kissan ja rotu vaihtoehtoja meillä oli vain yksi,ragdoll. Etsimme kasvattajaa ja löysimme lähellä sijaitsevan kissalan. Kasvattajakin oli yllätten vanhemmilleni jo entuudeltaan tuttu. Menimme katsomaan pentuja kahdesti ennenkuin teimme päätöksen,kolmannella kerralla,minkä pennuista haluamme.Meillä oli kolme vaihtoehtoa,eräs mitted poika (hehe,ihan kuin Nupun mieskopio!),Bicolour poika sekä mitted naaras (Nuppu). Päätöstä tehdessämme mietimme meille sopivinta kissaa,Nuppu tuntui kaikista oikeimmalta vaikka kollia olimme suunnitelleet. 

Nuppu oli aina pentueen diiva.Neiti leikki aina yksinään tai tyytyi katselemaan toisaalta muiden "hölmöilyä",rauhallinen mutta kuitenkin kaikessa mukana sata prosenttisesti. Pentuja katsellessamme hän usein nukahti rauhaisasti syliin silitellessä ja katseli herttaisesti sinisillä silmillä sylistä kun muut karvapallerot syöksyivät huiskujen perässä,Nuppu huitoi kiltisti pörröisellä käpälällään leluja muiden raadellessa niitä. Neidillä oli myös erittäin omalaatuinen tapa,hän ei suostunut syömään lattialla eikä missään nimessä muiden pentujen luona,niin ja ruoka kelpasi VAIN omalta kristallilautaselta. Heheh,hassu pikkuruinen kerrassaan.  

Nuppu muutti meille kotiin 14viikon ikäisenä,se oli perjantai päivä ja haimme Nupun iltapäivällä koulun jälkeen. Nuppu katseli todella pitkään ennenkuin uskalsi tulla ulos kopastaan,sen jälkeen tutkiskeli rehvakkaasti ja valloitti paikkoja. Ensimmäinen yö meni omassa kopassa nukkuen ja seuraavina päivinä tutustuen uuteen palvelusväkeensä ja kotiinsa. Muutaman viikon kuluessa kaikki oli jo tuttua ja neiti kirmaili sylistä toiseen maailmanvaltiaan elkein. 

 
Nimi Nuppu tulee pikkuveljeltäni. Oltiin äitinkaa mietitty jo jonkin aikaa mikä vaavakisuselle nimeksi ja eräänä iltana pikkuveli totesi että kaunis kukka pikku nupusta tulee. Siitä meidän pikku kukkasemme, Nuppu sitten sai nimensä. Sukunimi oli ihan pakko vielä antaa kun talossamme jo kolmea eri sukunimeä perheen jäsenillä on ja erimielisyys sukunimestä oli suuri,neiti sai siis omansa. Pikkunen makoili aina takkien hupuissa ja Nuppu ja huppu rimmas ihan loistavasti,hänestä tuli siis Nuppu Huppunen.

[Tässä postauksessa kaikkien kuvien copyright satinante`s]

Kirjottelen tänne blogiin Nupun elämästä,näyttelyistä,kissa ja eläin asioista sekä silloin tällöin siinä sivussa omistani. Toiveita postauksien puolesta saa laittaa.

Vauvapotretti,Nuppu oikeelta toinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallista kommenttia,kiitos:)