Vuodenkissa 2012

Nuppu pärjäs viimevuonna näyttelyissä ihan huikeen hyvin ja yli 3kk tauosta huolimatta sijoittu vuoden kissa-kilpailussa. Tässä tulokset

- Vuoden 2012 Värin paras kilpailun PARAS Suomen Ragdoll Kissayhdistys

- Vuoden 2012 PARAS mitted naaras Suomen Ragdoll Kissayhdistys
- Vuoden 2012 PARAS mitted aikuinenSuomen ragdollystävät-seura
*Suomen Kissaliiton II-kategorian Vuoden Kissa tuloslistalta
- sijoitus 11.
- kolmanneksi paras ragdoll
Kunniakirja sekä pokaali "vuoden 2012 mitted naaras 1"

Nuppu alimmaisena oikealla,Nupun täti Daisy ylimmäisenä vasemmalla.
 No mistä tää nyt tuli mielee ilmottaa tässä nii siitä että eilen tuli postissa ragfans-lehti (ragdoll yhdistyksen lehti) josta löyty nyt kuvat ja tiedot noista voittajista,vaikka meille oltii aikasemmin tieto ilmotettu voitosta ja kuvaa pyydetty laittamaa tuntu toi silti kivalta "yllätykseltä" haha:). No sielt lehdestä löyty muutakin,en ensin edes kattonnu mut tänää tarkemmin luettuna huomasin että siellä on yks "vanha"kuvauskilpailu kanssa käyty (en ees muistannu osallistuneeni) ja Nupun kuva oli neljäs sekä sitte saannu pisteitä,eli Nuppu poseeraa vuoden nejännessä lehdessä sitten kannessa. Ihan kiva piristys kipeenä kotona-päivälle. Kuvailin tänään,olin maailman tylsistynein päivällä,Nuppusta ja neito oli nii leikkisällä päällä että siirryttiin leikkimään...Hheh siinä samalla räpsäsin muutaman kuvan,aika mielipuolisia;D.
Mun pitäis varmaa nyt joku päivä sitte tehdä esittelypostaus näyttelyistä sekä sitte vauvaruuista mitä meillä on Nupulla nyt "testissä" että mistä tykkää,Nuppu ei oo hyvä syömää mitää ruokia kuin raksuja ja oon ittekki ollu tosi yllättynny miten se nyt on alkannu syömää,vauvat ootteko siellä ?


Varokaa hullu kisu vapaalla jalalla;) Hihi,aikas höppänältä tuo näyttääkin♥
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallista kommenttia,kiitos:)