Tiineenä?

 Alunperin Nuppu oli tarkotus steriloida kun se on korkeimalle näyttelyurallaan päässyt ja sitten aloittaa kastraattiluokassa alusta. No, Nuppu alkoi pärjäämäänkin ihan todella hyvin ja enemmänkin ja hänestä kehittyi senverran hyväluonteinen ja kaunis että sukua päätettiin jatkaa. Itse toivoin aina että saataisiin pentuja tyttöselle ja onneksi lopulta tähän päädyttiin.

Tuossa tisusta kuvaa 2vkoa astutuksesta
 Nupulla alko olemaan kiiman oireita viikolla 8 ja sitte se lähettiin kiikuttamaan Turkuun Weston kollin luokse joka siellä oli morsiantaan ootellutki jo jonkin aikaa. Lauantaina 24.2. Nuppu oli sinne perille sitte rantautunu ja neito oli itse tullu kopista ulos oikee rytinällä. Oli kolli saannu vähä turpii pehmotassuista ku kiljukaula Nuppu vallotti mestoja,hehhe on mun kisu aikas kova muija vaikka vähän raasulta vaikuttaakin välillä:D Ekan illan ja yön aikana pariskunta oli sitte kuitenkin ystävystyny ja loikoillu yhdessä ku vanha pariskunta konsanaan. Nupun kiima vaikutti jo hetken menneen ohi mutta sunnuntaina ihan täydessä kiimassa jälleen, kollin seurasta innostuneena. No modernina naisena Nuppu oli sitten tehny aloitteen ja astumisii tuli useempi onnistunut. Maanantaina oli astumisii tullut vielä ja sitten tiistaina Nuppu haettiinkin jo kotiin. Kisu oli aikas lannistunu ja väsynyt koko loppuviikon mutta pikkuhiljaa se siitä piristy ja tottu ajatukseen ilman sulhastaan ja palasi takas omaksi Huppusekseen.

Nuppu ei ole ennen pentuja siis saanut. Tisuja ollaan tarkkailtu samoin kuin painon nousua ja kyllä eron entisee huomaa. Massua on tullu hirmusesti lisää (ennen astumista oli todella sirossa kunnossa..) ja tissit kohonnu hirmusesti ja punertunu. Kasvattajan mielipide tiineydestä oli että melko varmasti on, noita ns.valeraskauksiahan tapahtuu että ollaan synnyttämässä mutta mitään ei tulekkaan.Mutta Nupullahan kuitenkin aikas selkeät merkit tiineydestä on niin voidaan sen sanoo olevan tiineenä kunnes toisin todistetaan.

Toivotaan nyt että kaikki sujuu hyvin ja maha kasvaaaa ja kasvaaaaa....
 Nupun painoja;
Nuppu laitetaan punnituksen ajaksi koppiin ja kalavaa`alla punnitaan
*Ennen astumista 3.9kg
*14.3. [4.36kg]
*17.3.  [4.45kg]


"mitä nää taas tekee mulle?"
         Elikkä kyllä tuo paino nousee aika reippaasti,punnitaan nyt noin kerran viikossa että näkee mihin suuntaan kehittyy....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallista kommenttia,kiitos:)