........................................................................

Oho kuinka nopeest aika menee,nyt jo astutuksesta 36vuorokautta,ollaa jo puolessavälissä tiineyttä! Tässä nyt ei Nupun osilta mitää kummempi oo tapahtunnu,massu kasvaa ja tuntuu et kisusta tulee päivä päivält paksumpi ja lepposampi:D Laitan tähän Nupun painoja alemmas. Oltiin lauantaina tampereella sukuloimassa ja sain sieltä vihdoin ostettua uuden ipad:in♥ Hehe,käytin suurimmanosan synttärilahjarahoista ja nyt pitäis sitte vielä ostaa suojakuoret sekä kantopussi sille. Eilen kävin kaverinkaa leffassa kattomassa Maman,se oli ihan hyvä,pariss kohtaa aika ällö ja kyll miä muutaman kerran säikähinkii mut kattomisen arvonen ehdottomasti. Mun veli haki meijät kaupungista kotiin ja sitte loppu ilta kateltiin Shrek2 ja syötii vaniljajätskii ja mustikkaa,nam! Tänää oon nyt saanu aikaseks leivontaa,tein sämpylöitä ittelleni ku huomasin ettei gluteenitonta leipää enää pakkasessa ole,tuli hyvii.
Tässä nyt näitä Nupun ravintojuttuja sekä kuvia...

Ylhäällä: vasen.Vitamiini mitä annan joka toinen päivä
                oikea.Kaikista märkäruuista kappal

Alhaalla:vasen.Nupun suosikkeja
              oikea.Ruokaa kyttäämässä...:D
PAINOJA 24.3 [4.71kg] 27.3.[4,86kg] 31.3 [5.06kg] Lihoo noin 250-350grammaa viikossa

Nuppu syö päivässä noin.kipollisen raksuja sekä 1-2 märkäruoka pussia tai rasiaa.Lisäksi saa vitamiinilisän joka toinen päivä.










Gluteenittomat sämpylät

25 g hiivaa
4 dl vettä
1 rkl psyllium
1 dl kaurahiutaleita
1/4 tl suolaa
1/2 rkl sokeria
1/2 dl juoksevaa margariinia
50 g juustoa
1/2 dl tattarijauhoja
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää psyllium ja kaurahiutaleet. Anna turvota 10 minuuttia.
Sekoita joukkoon suola, sokeri, rasva ja juustoraaste. Lisää jauhot pienissä erissä samalla sähkövatkaimen taikinakouluilla sekoittaen.
Öljyä kätesi ja pyörittele taikinasta sämpylät. Kohota gluteenittomat sämpylät leivinpaperoidulla pellillä lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.
Paista gluteenittomia sämpylöitä 225 asteessa 10 minuuttia.

2 kommenttia:

Laitathan asiallista kommenttia,kiitos:)